12 augustus 2021, 2x werd mij gisteren verteld dat ik blij moet zijn dat ik in NL leef, lieverds.

Want in de andere landen doet men nog veel gekker. Het scheelt niet veel of ze geven die glasaal, die ons land beweert te besturen, nog een klopje op de schouder. Wat spelen ze het spel toch ongelooflijk slim, wat een ratten.

Ik probeer dan uit te leggen dat het een spel is, dat elk land dezelfde agenda uitvoert alleen op een andere manier. Het doel is hetzelfde, alleen de weg ernaar toe is anders, afgestemd op de volksaard van dat land. Wat is het doel dan? Is de eerste vraag. Een Social Credit System. Even zie ik in hun ogen dat ze me begrijpen maar dan schudden ze het hoofd, ze willen het niet weten. Liever steken ze hun kop weer in het zand. Niet in staat de werkelijkheid onder ogen te zien.

Ik heb het er al vaker over gehad, een Nederlander staat niet graag op de barricade. onze volksaard is er geen van opstand en verzet. Een NL’der past zich aan, gaat mee in het narratief om zijn of haar zielige leventje zo lang mogelijk te rekken. Om te behouden wat ze denken te hebben zijn ze bereid hun eigen buren te verraden, voorbeelden genoeg.

In andere landen begint het besef wel door te dringen. Wordt er zelfs op MSM openlijk kritiek geleverd op het beleid. Strengere regels zijn het gevolg om de bevolking te onderdrukken.

Dat is niet nodig in ons landje, men laat zich hier gewillig naar de slachtbank dragen. Dat allerlei vrijheden ons al zijn afgenomen schijnt niet door te dringen. Het volk is er al aan gewend dat de horeca om 0.00 sluit, ach daar heeft toch alleen de jeugd last van! Mondvodden in het OV, kleine moeite toch? Nog steeds 1.5 meter, censuur op MSM, gelieg en gedraai door zogenaamde omt leden en politici, beslisbomen en verboden op feesten en partijen boven bepaalde aantallen. we pikken het allemaal. Straks het verplichte paspoort, en dan mandatory vaccinatie, het zal de gemiddelde NL’der een zorg zijn. Zolang hij of zij maar op vakantie kan.

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Eén opmerking over '12 augustus 2021, 2x werd mij gisteren verteld dat ik blij moet zijn dat ik in NL leef, lieverds.'

 1. Mn petje af voor je dat je steeds het gesprek aangaat hierover.
  Ik blijf het zo lastig vinden als ik die reacties terug zie op hun gezichten en doen alsof ik niet wijs ben. Ik kap het meestal af. Denk mn tijd komt nog wel dat we dit gesprek op een andere manier gaan vervolgen.
  Maar dat geeft me soms een beetje het gevoel dat ik het geweten heb en niks gezegd. Je dringt gewoon niet door en ik wacht mijn tijd af en weet dat het eraan komt.

  Ik hoop dat je wat meer wakker wordende tegen gaat komen. Met dat betreft zit je wel een beetje in de meest nuchtere regio’s van t land. 😉

  Wens je een fijne dag!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: