6 september 2021, waar moet ik beginnen lieverds?

Wat was het een fantastische dag. Tuurlijk, niets is gegaan zoals ik had gedroomd dat het ging maar dat is meestal het geval bij mij, ondanks dat, wat was het een feest.

Het is ons ‘s morgens gelukt om camping Zeeburg te halen, gelukkig werden we hierbij geholpen door een weldoener die bereid was onze bagage in het Flevopark op te halen en naar de camping te brengen. Elanor en Frodo staan nu midden op de camping heerlijk achter hekjes zoals ze het graag hebben. Dit gaf ons de mogelijkheid, lopend, af te reizen naar de Dam. Een mondvod voor in de tram op weg naar een verbindingsfeestje heeft in mijn ogen geen zin. Vrienden die op de Dam stonden lieten via de tel weten dat het mega druk was, maar dat was een understatement, het was absurd druk.

Wat is het een goed gevoel om met zoveel mensen liefde, geluk en verbinding te delen. Je zorgen over de toekomst, over je kinderen, de natuur, onze sociale cohesie of het gebrek aan knuffelen. Vanuit alle lagen van de bevolking was de boodschap duidelijk, wij doen niet meer mee.

Vandaag ga ik ‘chillen’ even helemaal niets. nadenken over wat nu te gaan doen. Er ligt vast een nieuw avontuur op de loer, we gaan het beleven:-)

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

4 gedachten over “6 september 2021, waar moet ik beginnen lieverds?

  1. Hier ook aan het na genieten.
    Wat wen geweldige dag. En een mooi afgesloten met een heerlijk etentje. Dankbaar dat ik jullie heb mogen ontmoeten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: