28 september 2021, soms, kids, gebeurt er gewoon teveel.

Dan maak ik me de avond voordat ik dit stukkie schrijf al druk. Waar moet ik het over hebben? Welk onderwerp moet ik kiezen? En wat dan nog kloteriger is, het houd niet op! Vandaag is zo’n dag. Er is vannacht weer zoveel gebeurt in de wereld dat het onmogelijk is het allemaal te duiden. En toch is dat belangrijk, we mogen niet wegkijken.

Wat geweldig dat een restauranthouder zijn poot heeft stijf gehouden! En wat nog geweldigerder is is dat er zoveel mensen opstonden om hem te ondersteunen. Het antwoord van de dictators in Den Haag is 5000 meer boa’s om ons onder controle te houden. Mocht dat niet genoeg zijn dan hebben we altijd het leger nog, in Australië en de UK gaan ze ons voor.

Er zijn ook positieve geluiden. De politie in Italië heeft in sommige steden de handdoek in de ring gegooid. Ze hebben zich aangesloten bij de demonstranten. Vandaag zijn de truckers, in Italië, van plan het land op slot te gooien. Ik ben benieuwd. Frankrijk is onbestuurbaar, elke dag wordt daar, in heel het land, gedemonstreerd. Fransen doen dat niet zoals wij, met een biertje en een lekker muziekje. Het is daar geen veredeld festivalletje. Vol gaan ze erin, alles kan kapot.

Ondertussen heeft die marionet in de US, vannacht, zijn derde prik gehad! Alles om de totale ineenstorting van het ooit zo vrije land te maskeren. Het aantal doden in zijn land vanwege shootings in steden als NY, Chigago en LA zijn niet meer te tellen. De verdeeldheid in het land is ongekend. De politie is “ge-defund”. Het leger loopt leeg vanwege vaccinatieverplichting, zo ook de ziekenhuizen wb dokteren en verpleegsters. Gelukkig komen er miljoenen niet-gevaccineerden het land binnen via de zuidelijke grenzen. Wie weet kunnen zij het werk overnemen van de in sloppy joe’s ogen terroristische vaccinweigeraars.

Ik kan nog uren doorgaan, er gebeurt zoveel! Overal broeit het, worden mensen bewust tegenover elkaar gezet. Build Back Better. You Own Nothing, You have No Privacy, but You Will be Happy! Dat is het doel. De middelen zijn verdeling en angst. Dat laten wij toch niet toe? Kijk ff naar onderstaand filmpje. Willen we dit?

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

2 gedachten over “28 september 2021, soms, kids, gebeurt er gewoon teveel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: