5 oktober 2021, en weer is er 1 van jullie jarig lieverds, hoera hoera hoera!

Maak er een topdag van, maar niet alleen vandaag doe dat morgen ook en overmorgen, en de dagen erna. Gewoon omdat het kan!

Ik heb niet zoveel met verjaardagen, alleen mijn 16de kan ik me nog goed herinneren. Dat was omdat op die dag de brommer die boven op zolder stond naar beneden mocht. Een half jaar daarvoor wassie naar boven gegaan. De mooiste en stoerste brommer van Dodewaard, een zwarte Honda MT. Daarnaast wassie ook nog opgevoerd maar dat wist jullie opa zogenaamd niet. Je kan het je niet voorstellen maar 37 jaar geleden was het enige wat je moest doen om brommer te mogen rijden 16 worden. Sws is het wel wonderbaarlijk hoor dat we die tijd overleeft hebben. Met een rokende vader, zonder veiligheidsriemen in een potdichte Simca 1000, ik geef het je te doen.

Maar dat is iets voor een ander verhaaltje, het gaat nu over vandaag. Ik heb begrepen dat je gewoon moet werken. Knap dat je het nog volhoud. Kom snel een x deze kant op lieverd! Tis hier hartstikke mooi.

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: