8 november 2021, 18, wat een mijlpaal lieverds!

Nog 1 en dan zijn jullie voor de wet allemaal volwassen. Hou het daar alsjeblieft bij kids, blijf verder zoveel mogelijk kind, anders ga je nog geloven wat de volwassenen zeggen. Of nog erger anders ga je je gedragen als een volwassene.

Dit moet een vrolijk stukkie worden. Je wordt tenslotte maar 1x in je leven 18. Je wordt maar 1x in je leven volwassen. Volwassen, raar woord, vinden jullie niet? Het betekent ‘volgroeid’ of ‘rijp’ volgens het woordenboek. Rijp klinkt niet echt fris vind ik. Ik voel me nog steeds niet rijp, nou voor de slacht misschien, maar dat heeft andere redenen.

Nee, dit wordt een leuk stukkie! Geen gezeik over ouders die van hun kids eisen dat ze gevaxxt worden. Of van ouders die openlijk in de kranten aangeven dat ze klaar zijn met een deel van de bevolking omdat die zich niet schikken naar het narratief. Wat een wereld om 18 in te worden! Maar goed daar ga ik het niet over hebben.

Ik ga het hebben over hoe trots ik op je ben. Dat je je eigen weg durft te bewandelen. Je geweldige uitstraling waar zalen stil van worden. Je doorzettingsvermogen, je discipline en je stralende lach. Prachtig hoe je open staat voor juist die mensen die het nodig hebben. Niet zoekt naar klatergoud maar schoonheid vind in muurbloempjes. Een gouden hart, dat klopt in jou, man wat ben ik trots.

Blijf jezelf meissie! Laat je niet opnaaien door gehersenspoelde, bange meelopers die zichzelf niet durven te zijn. Die jou gaan verwijten dat je onaangepast bent. Dat je je niet schikt naar de wensen van de meerderheid. Hou je rug recht want de meerderheid heeft het niet vaak bij het rechte eind, dat heeft de geschiedenis ons wel geleerd. Geniet van elke dag, ieder uur. Geef aandacht aan de kleine dingen. Luister naar een merel, herken de kleuren van een bloem. Voel de warmte van een herfstzonnetje, proef de smaak van chocola (Tsja er is nou eenmaal niets lekkerderder dan chocola). Ofterwijl!!!! Ga genieten lieverd! Maak er een topdaggie van! Ik hou van je, hele fijne verjaardag. Dikke dikke kussssss

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

3 gedachten over “8 november 2021, 18, wat een mijlpaal lieverds!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: