24 november 2021, kheb een probleem kids!

Er gebeurt gewoon teveel. Ik had me voorgenomen vandaag ff terug te komen op mijn stukkie van gisteren. Een uitgebreide verhandeling te doen over wat klausje in Dubai allemaal heeft uitgescheten. Dat hij het heeft over het gewone volk wat het niet snapt. Dat de elite weet wat goed is voor de wereld. Maar goed geen tijd voor, ik zou zeggen, ga zelf ff naar https://www.weforum.org/, zoek naar Great Narrative, en doe je onderzoek.

De Vaccinatie Twijfel Telefoon, 010 704 1500 van het Erasmus MC! Wat een uitkomst!! Vanaf vandaag open! Eindelijk mensen die hopelijk verstand hebben van vaccins en mij gaan overtuigen dat een prikkie goed voor me is. Ik heb de GGD al wel eens gebeld maar dat was zo’n triest gesprek dat ik er niet eens over geschreven heb. De persoon die ik toen sprak was zo onwetend, wat een domme doos. Ik had beter de hond van de buren kunnen bellen, of de pasgeboren dochter van een kennis, dan had ik iig nog gelachen.

Maar nu kunnen we in gesprek met geleerden! De vaccinatie twijfel telefoon wordt bemand door medische professionals en medische studenten die volledig op de hoogte zijn van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Wauwwwww wat een kans voor ons wappies!! Ik verwacht echt dat iedereen massaal aan de lijn hangt vandaag. Ze zijn open van 8.30 tot 13.30! Ik kan niet wachten, nog een uur en 3 kwartier… ff de tel in de oplader. Ooooo wat wordt dit een leuke dag🤠

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

2 gedachten over “24 november 2021, kheb een probleem kids!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: