26 december 2021, waar ga ik het vandaag over hebben kids?

Ik weet het niet. Niet dat er niet genoeg gebeurt om over te schrijven maar ik wil het er vandaag gewoon niet over hebben. Ik kijk uit naar vanmiddag, het okt, schaatsen luisteren, heerlijk! Ik hoop dat ze het einde halen en dan heb ik het niet over het doel.

Verwonderen dat is wat ik moet gaan doen, niet meer ageren, niet meer willen overtuigen, redden of overhalen. Afstand nemen, mezelf verwonderen en af laten glijden. Das lastig, ik bemoei me graag met van alles, wil graag mijn mening ventileren. Maar daar bereik ik op dit moment helemaal niets mee, alleen maar meer pijn en verdriet. Daarom ga ik me het volgende voornemen.

Een week lang geen MSM en geen SM. Dus geen kranten of telegram doorspitten om tot in de puntjes te weten wat ene klaus of hugootje of die gnoom fauci te vertellen hebben. Geen verhitte discussies meer of ellenlange draadjes om iemand te overtuigen, helemaal niets, alleen mijn stukkie in de ochtend en dan weg met die smartphone, uit, weg, foetsie.

Ben bang dat ik helemaal gek wordt. Maar ik ga het proberen. Moet wel gaan zorgen dat ik wat anders te doen heb. Vandaag steggel ik nog ff vanwege schaatsen vanmiddag. Vanaf morgenochtend gaat deze challenge in! Man wat zal me dat een moeite kosten. Alleen het idee al doet me huiveren. Maar ik voel aan alles dat het heel erg belangrijk is. Waarom precies weet ik nog niet maar das normaal in mijn leven. Best spannend! Vandaag maar ff bedenken wat ik ga doen met al die tijd die ik aankomende week over ga hebben.

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: