13 januari 2022, ik moet wel op gaan passen lieverds.

Betrapte mezelf gisteren terwijl ik Halleluja, sing a song aan het zingen was. Halleluja we’ll follow along🤠. Zit nu weer in mijn hoofd natuurlijk, blijft lekker hangen dat nummer, dat zijn de beste!

Wat was het lekker weer. En als je dan veel buiten bent dan gaat het al snel goed. Zeker in de natuur, daar trekken de eenden en de meeuwen zich geen reet aan van wat er voor zogenaamde virussen of maatregeltjes rondwaren. Druk met voedsel verzamelen leven ze hun leven, genietend van de zon. With a simple word, a single word

Kheb het nummer vannacht ff opgezocht. Milk and Honey heette de groep. Ontzettende blije gezichten in hilarische outfits en het meest lullige dansje ooit! Wat een heerlijk nummer. We bless the sky, the tree, the birds. And we fill our heart with joy, Halleluja.

Halleluja, sounds of love. Halleluja the stars from above. Ik ben ook echt wel een ouwe man aan het worden. Als ik ‘Het Dorp’ hoor van Wim dan springen de tranen in mijn ogen. De versie van Anneke van Giersbergen vind ik prachtig, heb hem zelfs op mijn tel staan, sentimentele ouwe lul. Halleluja the bell’s will go ringing.

And dinging from dawn to night, Halleluja. Eigenlijk best wel een beetje vroeg om al zo terug te verlangen naar wat ooit was. Ik zou nog druk bezig moeten zijn met mijn carrière, met mijn pensioen en aandelen. Dromen over een cruise zodra ik met pensioen ben, dubbend over de volgende auto.

Halleluja, hand in hand. Halleluja, all over the land. Halleluja, let’s try from the start. And sing it with all our heart, Halleluja.

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: