Blog

Coroniek van een schrijvende Straatvermaker

26 november 2021, De SP wil van hugoootje weten welke maatregelen hij neemt om te voorkomen dat de variant naar Nederland komt, kids.

In welke film zitten we? Groundhog Day? Er komt een nieuwe variant aan, B.1.1.529. De ‘experts’ van de who buigen zich, terwijl jullie dit stukkie lezen, over een betere naam. En Lil van de SP wil weten wat hugooootje eraan gaat doen om te voorkomen dat deze variant ons land binnenkomt. Laten we in lockdownMeer lezen over “26 november 2021, De SP wil van hugoootje weten welke maatregelen hij neemt om te voorkomen dat de variant naar Nederland komt, kids.”

23 november 2021, de maand loopt weer op zijn einde lieverds.

En nog steeds geen crash. Beurzen staan absurd hoog, huizenprijzen stijgen, regeringen geven miljarden uit en er komen steeds meer miljonairs bij. Ik zou me toch wel een enorme sukkel moeten voelen. Oktober verliep crescendo en november lijkt helemaal een topmaand te worden. Ik las gisteren een stukkie van een financieel expert van de fed.Meer lezen over “23 november 2021, de maand loopt weer op zijn einde lieverds.”

21 november 2021, wat een heerlijke dag gisteren kids.

Frodo was jarig! Alle reden om voor hem te zingen, een paar overheerlijke wortels langs te brengen en te knuffelen. Want wat is het toch een heerlijke knuffelkont en wat wordt tie toch groot! Daarna door naar een stremselverkoopwinkel. Er zit er 1 in Jubbega. Voor heel Friesland, Drenthe en Groningen is er 1 winkeltjeMeer lezen over “21 november 2021, wat een heerlijke dag gisteren kids.”

20 november 2021, wat een dag gisteren kids!

Wat denken jullie zouden er veel wappies rondgelopen hebben in R’dam? Of zouden er een aantal gefrustreerde, gevaxxte, voetbalsupporters vermomt als wappies tussen zitten? Voetbalsupporters die zich, terecht, genomen voelen. Die braaf een spuitje hebben genomen, net als hun vrinden, maar nu nog niet naar hun favoriete clubje mogen. Dat lijkt mij echt super frustrerend,Meer lezen over “20 november 2021, wat een dag gisteren kids!”

18 november 2021, er zijn wereldwijd al wat Covid goeroes die het zinkende schip schielijk aan het verlaten zijn lieverds!

Hebben jullie de laatste cijfers van de WHO gezien wat betreft ‘Adverse’ reacties op de vaccins? Bijna 2.5 miljoen! 2,5 miljoen mensen hebben schadelijke gevolgen ondervonden of liggen nu tussen 6 plankjes omdat ze bang zijn gemaakt voor een verkoudheid. En dat is pas het begin. Ze gaan in België zo snel mogelijk de kinderenMeer lezen over “18 november 2021, er zijn wereldwijd al wat Covid goeroes die het zinkende schip schielijk aan het verlaten zijn lieverds!”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: