Categorieën
Niet gecategoriseerd

10 maart 2023, de doden per week.

Kheb het er al een tijdje niet over gehad. Laatste x was toen het cbs verklaarde dat de oversterfte voorbij was. Ach volgens het cbs is er geen economische crisis. Het cbs. Ambtenaren. Walgelijk.

Je deed het voor een ander, ik dus niet. Wat zou ik graag de 9 agenten nog even spreken die mij in januari 2021 uit mijn campertje rukten. Hoe ze mij probeerden over te halen een mondvod om te doen voor ik de arrestantenwagen in werd gepropt. Hoe ik dat ventje aankeek en hem liet weten dat ik liever dood neer zou vallen dan dat ik zo’n ding op zou doen. In de gevangenis probeerden ze het weer, 5 van die mannetjesputters stonden om me heen met dat zielige vodje in hun hand. Toen ik op mijn knieën zat met mijn handen in mijn nek smekend om een nekschot begrepen ze dat dit hem niet ging worden, lafaards.

Liever dood dan slaaf, ik ben er zo klaar mee. Met alle leugens, de waanzin, de lafheid die ik om me heen zie. Maar dat heb ik hier vaker geschreven. Tis dat ik mijn stukkies heb anders was ik allang gek geworden. Vannacht werd ik om 03.43 wakker, en geloof me dat vind ik ook veel te vroeg. Tis nu 04.59, dit moest eruit. Hopelijk val ik zo nog ff in slaap.

Tis een déjà vu, kan er niet meer van maken. Het voelt zo vertrouwd me te voelen zoals ik me nu voel. Het landschap is veranderd, wat er rondloopt absoluut niet. Sta op, en herinner jezelf, zei Jezus, hmmmpppfff eenmaal begonnen, is er geen houden meer aan. Heb nog geen idee wat ik ermee moet, met al die herinneringen, wie weet komt dat nog. Niet dat het uitmaakt! Ze zijn er en dat is meer dan genoeg. Dank U Heer. 05.45, ik ga proberen nog ff te slapen…

06.06, ik hoor net dat de Silicon Valley Bank (SVB) aan het instorten is. De bank voor start-ups. Tweede bank deze week! Kijken of de fed het weer weggemoffeld krijgt…

2023
2022

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *