Categorieën
Niet gecategoriseerd

14 december 2023, en weer start men een impeachment in de US.

Dat het niets gaat worden is op zich al bekend, daar gaat het ook niet om. Dat die gnoom samen met zijn zoon walgelijke dingen heeft uitgevreten en dat ze zich gruwelijk verrijkt hebben, daar gaat het ook niet om. Afleiding daar gaat het om, meer is het niet, alles draait om afleiding, tis een film waarin we zitten, het heeft niets met het echte leven te maken. Wij, het gepeupel, dienen beziggehouden te worden zodat we niet gaan nadenken. Brood en spelen dat is wat ze ons geven, al is het een duur broodje…

61 miljard was ‘m beloofd, 200 miljoen krijgt tie, dat scheelt ff wat. Ik geef hem nog een maand, misschien anderhalf maar zeker niet langer, eerder minder. En die gnoom? Ben echt van mening dat hij het ook niet gaat redden tot november 2024. Niet dat tie afgezet gaat worden, dat zeker niet maar er zijn andere mogelijkheden om een zittend president te verwijderen, das vaker gebeurt, ik zeg maximaal tot de zomer, dan issie weg, foetsie, verschwunden.

xi was in Vietnam gisteren, die wereldleiders reizen de laatste tijd wat af. Nu is het, als ik foto’s van hem zie, niet echt een lachenbekje die xi, maar toch denk ik dattie zich stiekem toch wel zit te verkneuteren. Kan niet anders, samen met zijn grote, kleine vriend poetin issie een compleet nieuwe wereldorde aan het creëren, daar moet tie lol in hebben, kan niet anders.

10 miljard kreeg victor gisterenavond van die heks ursula, ben benieuwd offie nu mee gaat doen. 10 miljard, persoonljk vind ik het een fooi als je ziet wat elensky de afgelopen jaren heeft binnengeharkt. Ik denk niet dat victor zich laat overhalen. Die grote, kleine vriend van xi heeft vast wel ff gebeld afgelopen nacht. 10 miljard, kamaradsky, njet!

En toch veranderd er niets voor de gemiddelde nederlander. Alles wordt wat duurder maar ach de lonen gaan omhoog en wacht daar komt nog wat subsidie aan! Waarom zou je je druk maken, gewoon lekker doorgaan waar je mee bezig bent en geloven dat dilan y. samen met geert w. ons gaan redden. Geniet er nog even van lieve lezers, het duurt niet lang meer en dan dondert dit kaartenhuis in elkaar. Zowel de fed als de ecb printen weer 24×7 dollars en euroooootjes, het houd echt een x op. Nog een maand of 2, misschien 3 maar ik denk zelf eerder minder en dan wordt alles onbetaalbaar, en begint de totale ineenstorting van het westen. De ineenstorting van het romeinse rijk zal erbij verbleken, het gaat de moeder der ineenstortingen worden en wij mogen het meemaken. Wat een bofkontjes!

Één reactie op “14 december 2023, en weer start men een impeachment in de US.”

Je merkt het overal al Koert, weinig beweging. Bij Friesland campina 1800 mensen er uit. En waar je ook komt er is weinig beweging.
Misschien maar goed dat ieder weer een beetje moet zweten voor zijn levens onderhoud 💪🏻💪🏻.

Het word allemaal steeds gezelliger(grimmiger). Vrolijke mensen, blij, gelukkig en vrijgevig, NOT.

😂😂😂🙈🙈🙈

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *