Categorieën
Niet gecategoriseerd

26 juli 2024, ik ben teveel alleen.

Gelukkig heb ik Sam, daardoor fiets ik veel. Ben de hele buurt hier aan het verkennen op mijn oude fietsje. Tis prachtig hier. Zulke ontzettend mooie huisjes kom ik tegen. Maar ik ben wel teveel alleen.

Vind het heerlijk om alleen te zijn maar ik word er niet socialer van. En het is nou juist belangrijk dat we verbinden maar ik moet eerlijk zijn dat gaat me niet best af. Rondjes rijden met Sam, tot veel meer kom ik niet, helaas.

Op het moment is het trouwens weer kl*te weer. Het regent alweer uren. Maar gelukkig wordt het, zoals elke week volgens de weerberichten, volgende week beter weer.

Misschien moet ik eens naar een museum ofzo. Zijn er musea waar ik Sam mee naar toe mag nemen? Op zich wil ik de documenten nog doornemen die afgelopen week zijn vrijgegeven in Duitsland over de covidhoax. Maar dat kan ook een andere x. Daarnaast wat heeft het voor zin? Wat er instaat weten we al en het interesseert niemand. Zelfs Maurice de Hond zie ik afhaken. Waar hij ooit nog onvermoeibaar naar de juiste cijfertjes bleef zoeken proef ik, tegenwoordig, moedeloosheid in zijn schrijven. Dat alle maatregelen gebaseerd waren op los zand, op aannames en stoer gezwets dat interesseert de gemiddelde consumerende zombie niets, helemaal geen moer. Dan kan ik mijn tijd beter verdoen met een bezoek aan een museum. Laat ik daar eens naar op zoek gaan! Mooie dag…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *