Categorieën
Niet gecategoriseerd

27 augustus 2024, heb gisteren meer dan 500 km afgelegd.

En wat mij dan opvalt is dat Nederland 1 grote bouwput is. Overal wordt aan de weg gewerkt of er worden gigantische gebouwen neergezet, leve de welvaart.

Het staat er al een tijdje maar tis ff een voorbeeld. Die hal van wehkamp bij Zwolle. Waarom? Dat ding houd niet op,  is echt belachelijk groot. Volgens mij heb ik nog nooit iets bij dat bedrijf gekocht. Maar ik kan me wel herinneren dat wij vroeger thuis wel eens de wehkampgids in huis hadden liggen. Vooral de lingerie pagina’s vond ik in die tijd erg spannend.

Maar zou er niet 1 iemand zijn geweest die wat sceptisch was toen wehkamp met de plannen kwam om dat gebouw neer te zetten? Die dacht van, hmmmm das wel erg groot, past dat wel in het landschap? Zorgen we goed voor Zijn creatie als we er een foeilelijk, gigantisch gebouw neer pleuren? Ik denk het niet. Jammer is dat.

Het meeste pijn doen mij de zonnepanelen op onze mooie groene weiden en de vele windmolens. Van mij mogen de wethouders en burgemeesters die dat toelaten direct gefusilleerd worden. Nee, ons landje wordt er niet mooier op. Jammer…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *