Categorieën
Niet gecategoriseerd

18 oktober 2024, gisteren had ik geen eigen foto maar ééntje van het www.

Ik moet eerlijk bekennen dat een telefoon van een halve kilo met een batterij die 4 dagen meegaat zijn voordelen heeft maar ook nadelen, je pakt hem bv niet zo snel om ff een fotootje te maken. Een tel van een halve kilo prop je niet in je achterzak, die zit in een tas of je hebt hem niet bij je. Wat ook weer zijn voordelen heeft maar daarover gaat dit stukkie niet. Ff een foto maken dat lukt dus niet, dat moet ik me echt voornemen en vannacht was ik er klaar voor! Ik wilde een foto maken van de supermaan, en wat denk je? Tis gelukt.

Al zag het er niet naar uit. Het heeft errug veul geregend. Maar zo rond 23.30 piepte hij tussen de wolken door. Ik heb er een minuut of 10 van kunnen genieten. Okay, nog een dingetje, de camera op de tel is niet de meest geavanceerde camera maar dit is ‘m, de volle supermaan in Ram.

Ja, sorry. Geloof me in het echt zag het er indrukwekkender uit. Maar das met de meeste dingen zo.

Het is nog vroeg en het regent nog steeds maar ik heb honger. Heb zin in yoghurt met blauwe bessen. Die vermaledijde bessen zijn weer €0,50 duurder geworden sinds 1 oktober. €5,50 voor 750 gram bessen terwijl die 3 maanden geleden nog geen 5 euries waren. Maar de rente kan omlaag, de inflatie is gestopt🤠. Ik weet ik moet het niet doen. Maar toch, een kleine tip. Koop wat zilver of goud, maar vooral zilver is op dit moment nog steeds een koopje. Wist je dat er in elke Tomahawk of andere ballistische raketten zo’n kilo zilver zit? Dat de 8 grootste banken ter wereld voor biljoenen aan zilver verhandelen terwijl er helemaal niet zoveel fysiek zilver is? Dat ze daarmee de prijs drukken en dat ze dat al tientallen jaren doen.

Dat gaat mis, tis alleen de vraag hoe lang duurt het nog? Maar toch, goud en zilver zijn sws de enige metalen die niet gevoelig zijn voor inflatie. En die is nog niet gestopt. Nog lang niet.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *