Categorieën
Niet gecategoriseerd

30 augustus 2024, afgelopen weekend een 27 jarige voetballer.

En gisteren een 41 jarig acteur. Beide gestorven aan de ziekte van plots. Over een paar weken gaat de volgende prik erin want er is geen relatie volgens MSM. Onderzoek na onderzoek wordt onder het tapijt geschoven, omgekochte ‘wetenschappers’ doen hun zegje in de media, mensen waar ik van hou gaan hem nemen, alsjeblieft doe het niet.

Corona, ruim 4 jaar geleden begon het daarmee. Als je terug kijkt op de afgelopen 4 jaar dan is het ongelooflijk wat er allemaal is veranderd en gebeurt. Neem 2015 tot 2020 en noem mij één belangrijke gebeurtenis. Okay, de verkiezingen van tRump, dat was spectaculair in 2016, maar verder? Saaie jaren in vergelijking met de afgelopen 4 jaar.

En we zijn er nog niet! We stevenen af op de Grand Finale. De apostel Paulus was er van overtuigd dat de rapture, de opname van de kinderen van Jezus voor het zeven jarige rijk van de Anti-Christ, tijdens zijn leven zou plaatsvinden. Dat is niet gebeurd. We zijn nu 2000 jaar verder en er zijn veel mensen die geloven dat we er dit x wel voor gaan. De Poetin speelt een belangrijke rol in het script, gaat hij die rol ook accepteren? Het westen doet er alles aan om hem zo te tergen dat hij wel moet maar de wijzen kwamen uit het oosten, daar ligt mijn hoop.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *