Categorieën
Niet gecategoriseerd

16 september 2024, zul je altijd zien…

Hartstikke druk heb ik het en dan verslaap ik me. Het was ook druk gisteren in het restaurant, echt hartstikke druk. 13 minuten over 4 zaten de eerste gasten aan hun hoofdgerecht, 5 voor 7 kwam de laatste bon binnen. Dat is dan wel weer fijn bij die Friezen ze gaan vroeg op restaurant.

Maar zelf heb ik het ook druk. Moet me gaan voorbereiden op de winter. De kans dat Linn terugkomt naar Nederland is klein en gelijk heeft ze. Ik moet de winter gaan overleven op de boot, dat vraagt om een aantal aanpassingen. Want het kan wel eens een koude winter gaan worden heb ik gelezen. Er wordt vanwege de opwarming van de aarde tenslotte nu al geskied in Oostenrijk. Nou kom maar op met die winter, ik lust ‘m rauw…

Gordijnen zouden wel fijn zijn en ik heb een diesel kacheltje gekocht, die moet worden ingebouwd. Vanmiddag ga ik kijken naar een nieuw, tweedehands, matras en op zoek naar wollen dekens om het slaapgedeelte wat te isoleren. Ja, ja, der moet gewerkt worden. Een kamer of appartementje is in mijn ééntje niet te betalen, absurde prijzen worden er gevraagd. En vaak mag Sam niet mee naar binnen dus das sws geen optie. Een wintertje op de boot, komt vast goed!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *