Categorieën
Niet gecategoriseerd

6 maart 2023, nog even en dan verteld biden dat tie samen met Maarten Luther King optrok tegen discriminatie van de, hoe moet je ze tegenwoordig noemen in de States?

African American? Ik heb gelezen dat niet iedereen het daarmee eens is. Maar laten we het daar maar ff bij houden. Of dat hij met Neil en Buzz naar de maan is geweest. De man herinnert zich van alles en dat is dan president.

In de UK zijn wat appjes boven water komen drijven van mattie, minister volksgezondheid tijdens corona. “We frighten the pants of everyone with the new strain.” “Yes that’s what will get proper behaviour change.” mattie loopt nog vrij rond. Zit zelfs nog in het lager huis.

Volgens mij moeten we bovenstaande voorkomen. Geen beroepspolitici meer. Daar gaan we een punt achter zetten, basta! Je kan dat mensen niet aandoen, beroepspolitici worden. Een mens is daar niet voor geschikt. Noem mij 1 leider die in staat is geweest zichzelf in dienst te stellen van het volk, zonder zelfverrijking, megalomane uitingen of zelfverheerlijking. Gandhi misschien? Nelson niet helaas, al deed hij nog zo zijn best. Verder? Noem me een leider, een koning, een president die in staat is geweest niet zichzelf maar zijn volk te dienen. Ik kom er niet op.

Ze beginnen vaak goed, worden met de beste bedoelingen leider van het volk. Door idealen en grote dromen gedreven komen ze aan de macht. En dan gaat het mis, een mens is er niet voor gemaakt. Ego, wantrouwen, angst, familiebelangen, onzekerheid, nog een x ego, persoonlijke voorkeuren of interesses, van alles komt in de weg te staan van het te bereiken doel, er zijn voor het volk, je land, de aarde. Dat is teveel voor één mens! Dat kunnen wij niet aan. Beroepspolitici zijn skippen we, dat kan dus nooit een fulltime beroep zijn. En nu ik toch bezig ben! Dat overerven van een koninklijke titel? Daar stoppen we ook mee! Ophouden met die onzin.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *