Categorieën
Niet gecategoriseerd

16 mei 2023, gisteren naar de langoren geweest!

Was ook wel weer eens tijd. Tja tis, nu ik niet welkom ben in de jachthaven, wat lastiger daar in de buurt te parkeren met de Mithrandir. Maar het was een feest. Wat zijn het toch machtige dieren.

Der is nog 1 uitdaging, Sam. Die gaat tekeer als een opgefokte bull-terriër zodra die de langoren ziet. Hij vind het helemaal niets, is er schijtsbenauwd voor, das wel jammer. Moet er eigenlijk elke dag ff heen met hem zodat tie aan ze gaat wennen. Maar moeten bestaat niet in mijn wereld, het gaat zoals het gaat, we nemen de tijd, daar issie voor.

Je hoort me niet klagen maar tis best koud op het moment. Is het niet bijna juni? Is poetinnetje ondertussen al verslagen? Moeten we al beelden van zelensky gaan vereren? Is biden al herkozen? Heeft Feyenoord de Cl al gewonnen? Hoe minder je het volgt, hoe helderder je het ziet, op Feyenoord na dan, man wat doet dat een pijn🤠.

Kheb een zeiltje over het luik gespannen, nu lekt het niet meer. Doordat het gootje overstroomde waarin het luik glijd druppelde er water naar binnen. Hmm het regent niet maar het hagelt nu volgens mij. Tis wat met het weer. Tis wat met de wereld. Wat issie mooi!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *