Categorieën
Niet gecategoriseerd

4 oktober 2023, time flies….

We zijn druk met plannen maken. We hadden nu al ergens bij Parijs moeten zijn maar das niet gelukt. En of het nog gaat lukken is nog maar de vraag. De ecluses in la douce France schijnen er nog erger aan toe te zijn dan hier in Belgique, we zijn druk met te bedenken hoe nu verder!

Niet dat de motor het al doet, ik weet dat ik dit niet moet zeggen maar man man wat een volk. Ooit ben ik voor Compaq Computers verantwoordelijk geweest voor de Fortis Bank, misschien kennen mensen dat bankje nog wel. Het hoofdkantoor van de Fortis Bank zat in Brussel en daar moest ik vaak heen voor besprekingen met zichzelf belangrijk vindende personen. Ik kan me een mail herinneren van de Belgische CIO om ons te laten weten naar welk restaurant hij wilde voor de lunch en over welke onderwerpen we het gingen hebben. Knettergek die gasten.

En het is niet dat ze het slecht bedoelen, zo werkt het hier nou eenmaal. A demain, alles komt A demain. Maar helaas gebeurt er dan ook niets. Wat alles weer goed maakt zijn die lunches of gewoon boodschappen doen in een supermarkt, wat een feest! In de Carrefour, hier in een buitenwijk van Namur staat gewoon een kreeftenbak met verse kreeft. Een kaasafdeling waar je u tegen zegt en vlees, aaaaahhhh zoveel prachtige hammen, patés en andere charcuterie, geweldig! Gelukkig hebben we er het geld niet voor anders was ik zo weer 115 kilo.

De aankomende 2 dagen moeten we onze plannen gaan opmaken want het wordt kouder ‘s nachts en op een gegeven moment gaan ze hier de boel afsluiten. In de kajuit is het heerlijk warm trouwens, we hebben een kacheltje aan boord maar tot nu toe gebruiken we alleen maar een olielampje en die geeft meer dan genoeg warmte om de boel lekker op temperatuur te houden. Change of plans, ook wel weer leuk, benieuwd wat de toekomst ons gaat brengen…

Één reactie op “4 oktober 2023, time flies….”

Bolle koert zag er niet gezond uit, een lekkere eenheidsworst was je destijds ;-). Elke dag begin ik met het lezen van jullie avontuur, het werkt inspirerend! Thx. XP

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *