Categorieën
Niet gecategoriseerd

2 maart 2024, als iets sociaal is dan moet het wel goed zijn, toch?

Social Developments Goals (SDG), dat klinkt toch hartstikke goed? Sociale Ontwikkelings Doelen, daar kan niets mis mee zijn, en als je dat wel denkt dan ben je een complotdenker, een extremist, nog erger, een Rechts Extremist!!!

Als je niet voor het lentekriebels programma bent dan ben je een liegende Christen, of een radicale Moslim, lees ik in de volks-verlakkerij-krant. Ben je tegen de oorlog dan ben je voor de poetin. Wat je nou precies bent als je voor Wilders bent, dat ben ik persoonlijk een beetje kwijt, staat de man nog ergens voor? Of is de man in alles gedraaid? Gaat tie nu met fransje in zee?

Ongekozen of al opgestapte leiders bepalen het beleid in Europa aan de hand van een SDG agenda. Lentekriebels komt uit die agenda, De klimaatterreur tegen de boeren. De eID met daaraan gekoppeld CO2 doelen, de 15 minuten palnnetjes, al die onzinnige transities, tis allemaal onderdeel van de SDG agenda alleen hebben ze het ons niet verteld

Mijn geliefde Fryslan is koploper als het gaat om het volgen van deze SDG agenda. Ruim 70% van de gemeentes heeft zich eraan geconformeerd. Zouden de Friezen zo lentekriebelig zijn? Zo anti boer? Zo oorlogszuchtig? Of zijn ze lui, interesseert het ze geen moer wat hun burgervaders samen met de wethouders uitspoken? Ik weet het niet, het baart mij wel zorgen, staat de Fries nog ergens voor? Of is een Fries alleen maar bezig met zichzelf, zijn eigen clubje, groepje of mienskip, ieder voor zich en God voor ons allen, is dat de Friesche mentaliteit?

We gaan het straks zien. Strijden ze in Friesland alleen voor eigenbelang of zijn ze er nog voor elkaar? Want ik blijf erbij dat het daaom gaat, dat je niet voor jezelf zorgt maar voor elkaar, voor een ander. Dat dat de boodschap is die ik tegenkom in de bijbel, dat je bereid moet zijn offers te brengen voor een ander, hoe meer ik erin lees hoe duidelijker het voor mij wordt. Gelukkig heb ik nog ff om verder te lezen, en hoef ik me verder geen zorgen te maken. U zorgt voor mij, dank U Heer.

Één reactie op “2 maart 2024, als iets sociaal is dan moet het wel goed zijn, toch?”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *