Categorieën
Niet gecategoriseerd

28 juni 2024, zelfs cnn kan er niets anders van maken.

tRump won. Kheb een paar stukkies bekeken en het is echt gênant om te zien hoe biden zichzelf volledig diskwalificeert. En niet dattie er wat aan kan doen, hij is nou eenmaal een seniele oude man, tis een schandaal dat hij daar staat, maar het kan.

Nogmaals, ik ben ervan overtuigd dat er nog wel het 1 en ander gaat gebeuren voor november. Dat wat nu genomineerd is om de democratische president te worden ‘m niet gaat worden, volgens mij. Maar wat dan wel? Dat gaat een verassing worden. We leven tenslotte in profetische tijden, alles kan.

Ik lees er nog niets over in MSM maar elensky number 5 begint te begrijpen dat zijn bedwelmende geur begint af te nemen. Dat steeds minder wereldleiders willen knuffelen. Dat zijn land, over niet al te lange tijd, net als Vietnam, Korea, Irak, Afghanistan, ga zo maar door, in de steek gelaten zal worden door de Amerikanen. Gewoon van de 1 op de andere dag, en weg zijn ze.

Gelukkig heeft tie zelf, een paar maanden geleden, het grootste casino van Cyprus gekocht, hij hoeft zich niet te vervelen, misschien kan hij er zijn oude beroep oppakken, comedian.

elensky heeft niet genoeg vertrouwen in de nieuwe machthebbers die Europa gaan opbouwen. Ik ook niet. Jullie wel?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *