Categorieën
Niet gecategoriseerd

16 augustus 2024, sinds 2020 ben ik niet meer te vinden op fakebook of linkeduit.

Ze hebben me van deze platformen verwijderd omdat ik het in die tijd niet eens was met het narratief. Mezelf weer rehabiliteren zou betekenen dat ik moet gaan bewijzen aan deze platformen dat ik het ben. Paswoorden zijn daarvoor niet genoeg ze willen mijn paspoort of rijbewijs en dat weiger ik, maar dat is een ander verhaal.

Ik zit in de sociale media gevangenis, bofkontje dat ik er ben. Want het is gevaarlijk om je mening te posten op sm! In de UK moet een man ruim twee jaar de gevangenis in voor het retweeten en posten op fb van oproepen tot opstanden tegen het asielbeleid in dat land. Een vrouw is veroordeeld voor hetzelfde vergrijp, ik ben ff kwijt hoelang ze moet zitten. Beide zijn burgers, zeer bezorgde burgers, blanke burgers, oh oh, nu moet ik oppassen, dat gaat al ver!

Ik keek laatst naar een speech van een donkere, hele grote, meneer die het had over het blanke ras. Dat hij donders goed begreep dat er blanken zijn die het een fijn idee vinden dat ze niet uitsterven. Dat hij het zelf een fijn idee vind dat de blanken niet uitsterven. En dat hij daarom vind dat wij recht hebben op een door blanken gedomineerd stukje land, zodat we ons kunnen blijven ontwikkelen als blanken en daar dingen doen die blanke mensen graag doen, in een kringetje verjaardag vieren bijvoorbeeld.

We gaan zien of de blanke man het in het westen gaat overleven. De Zweed schijnt rond 2050 in de minderheid te zijn in zijn eigen land. Anders hebben we het oosten nog, daar gaat het niet zo hard…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *