Categorieën
Niet gecategoriseerd

23 augustus 2024, elensky number 5 heeft, afgelopen week, de Russisch Orthodoxe Kerk verboden.

Vanaf 30 augustus gaat de wet officieel in. De gelovigen moeten overstappen op het Oekraïens Orthodoxe geloof. Ruim 1/3de van de Oekraïners hangt het Russisch Orthodoxe geloof aan maar die hebben vanaf 30 augustus pech. Overstappen of de gevangenis in geld voor de religieuze leiders, ongelooflijk. En dat moet met een rotvaart lid worden van de eu, lang leven godsdienstvrijheid.

De geur van die man moet Chanel wel overtreffen, hij kan alles maken. De misdaden die die man op zijn geweten heeft zijn immens. En het zal de gemiddelde Europeaan een rotzorg zijn, nog wel, daar gaat een einde aan komen.

Ruim 2000 Europeanen en Amerikanen vechten op dit moment mee in Koersk. Wacht even, dat lieg ik, vochten mee moet ik zeggen. Der zijn er al veel verschwunden, dood of gewond. elensky number 5 mocht tijdens de inval gebruik maken van onze satelliet verbindingen, onze geheime diensten voorzagen hem van geheimen, inlichtingendiensten van informatie over de Russische troepen, de Russen zien deze inval als een inval van de navo. En zoals ik al eens eerder heb uitgelegd staat de navo voor de Russen gelijk aan de nazi’s. Naar mijn bescheiden mening, en door wat ik lees en mee krijg vanuit Russische kanalen, zijn wij in oorlog met de Russen, het is ons alleen nog niet officieel medegedeeld.

Het is dus mooi dat er zoveel jonge medelanders staan te trappelen om het leger in te gaan, willem heeft ze nodig. Ik lees dat het een uitdaging gaat worden om de jongeren een goede opleiding te geven voor ze het veld in worden gestuurd. Ik zie hier weer kansen voor elensky number 5, hij heeft vast wel wat doorgewinterde soldaten over om van onze jongens soldaten te maken. De gemiddelde training voor rekruten in Oekraïne ligt rond de 6 weken voor ze naar het front worden gestuurd, die jongens weten wat opleiden is…

Één reactie op “23 augustus 2024, elensky number 5 heeft, afgelopen week, de Russisch Orthodoxe Kerk verboden.”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *