Categorieën
Niet gecategoriseerd

24 augustus 2024, langzaam komt het uit!

Voordat het MSM hier in ons kikkerlandje heeft bereikt zijn we nog wel een paar maanden tot een jaar verder maar het komt! Niet dat het uitmaakt, het merendeel van wat hier rondloopt is al zo verdoofd en gebrainwashed door het 24×7 geïndoctrineerd worden dat ze alles zullen geloven wat ze voorgeschoteld krijgen.

Volgens het artikel, je kunt deze info zo googelen, is het onbekend waarom de zee zo afkoelt maar ze komen binnenkort vast met een geldige reden. Sowieso zitten wij erachter, is het onze schuld, tis alleen nog ff zoeken wat we fout hebben gedaan. Komt het door bepaalde nitraten in onze ontlasting? Of zweten we teveel angst waardoor het water kouder wordt? Feit is dat het aan ons ligt.

Dat het kouder wordt is al decennia bekend. Jaren geleden schreef ik er al over. Wat ze ook proberen door te fucken met het weer, de aarde laat zich niet manipuleren. Al die “extreme” weer situatie’s van de afgelopen jaren zijn grotendeels door mensen opgewekt. H.A.A.R.P, geo-enginering, cloud seeding, noem het maar, worden wereldwijd ingezet. Maar de hoax dat het warmer wordt gaat binnenkort niet meer op, daar moet een draai aan gegeven worden. Ik ben benieuwd waar ze mee komen. De transitie zal in ieder geval geld opleveren, das zeker!

Één reactie op “24 augustus 2024, langzaam komt het uit!”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *