Categorieën
Niet gecategoriseerd

7 september 2024, ik denk niet dat ik een veel grotere fout had kunnen maken.

Myanmar verwisselen met Mongolië, ongelooflijk! Geen excuses, is gewoon dom, sorry. Het zijn voor mij ook zulke mysterieuze landen, ik weet er zo weinig vanaf. Toen ik dat filmpje zag van de president van Mongolië kreeg ik schijnbaar kortsluiting, haalde alles door elkaar, dom dom.

Ik zou zelf best wel naar Mongolië willen, of naar Myanmar. Maar ook wel naar Tartarstan of Dagestan, wat klinken die landen ver weg! Landen als Australië of Nieuw Zeeland hebben mij nooit echt getrokken. Het zullen prachtige landen zijn maar zonder tradities, zonder ziel, die hebben ze vermoord. Ik zou ook niet zo gauw naar Thailand gaan of Rio de Janeiro, op de 1 of andere manier trekt me dat niet. Maar Kazachstan, Tartarstan, Mongolië of Myanmar dat trekt me dan weer wel. Landen vol van tradities en rituelen, eeuwenoude gebouwen en een prachtige eindeloze natuur. En het grootste voordeel, Transavia vliegt er niet heen.

Afgelopen week vond de EEF plaats in Vladivostok, de Eastern Economic Forum, en daar kwam je al deze landen tegen. Ik heb onderzocht of de EEF iets van doen heeft met de WEF maar volgens mij niet. klausje was, voor zover ik kon ontdekken, niet aanwezig. De Poetin wel! Tijdens dit forum liet hij aan de wereld weten dat hij kamela endorsed omdat ze zo leuk lacht. Je kan zeggen wat je wilt, de man heeft humor.

Het grootste verschil tussen het oosten en het westen is volgens mij de tijd. Hier komen we tijd tekort terwijl ze er in het oosten plenty van hebben. Dat is mijn idee hé, ik begon dit stukkie al met excuses vanwege de fouten die ik maak, ook hier kan ik fout zitten. Wat zou het mooi zijn om dat te gaan onderzoeken. Zou ik daar nog tijd voor hebben?

Tartarstan

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *