Categorieën
Niet gecategoriseerd

10 september 2023, 800 miljard…

Ieder jaar. Waarom 800 miljard? Waarom niet 1 triljoen? Dat is toch 1000 miljard? Want het gaat niet goed met Europa volgens draghi. Maar met 800 miljard komt het wel weer goed. 800 miljard, pffff ieder jaar.

Ruim 2 jaar geleden gingen we de Poetin een lesje leren. Met sancties en veel wapens voor elensky number 5 zou het zo afgelopen zijn met de beste man. Begin dit jaar is Rusland Duitsland voorbij gestreefd als 4de economie ter wereld, niet de Poetin heeft het zwaar maar wij, het grote Europa, donderen van de klif. Maar met 800 miljard gaat draghi het oplossen, hij wel, waarom niet 1 triljoen?

Walvis tellen, dat was een hot item afgelopen weekend. De uitkomsten waren schokkend voor de onderzoekers. Allerlei redenen worden opgenoemd waarom er zo weinig waren geteld. Behalve 1, daar wordt niet over gerept in het artikel. De vervuiling van de Noordzee met ontelbare windmolens mag geen naam hebben, daar kan het niet aan liggen.

En het enige wat ik om me heen hoor is dat wij, het klootjesvolk, er toch niets aan kunnen doen. Dus gaan we gewoon door, krijgt draghi zijn 800 miljard, worden er nog meer nutteloze, geldverslindende, milieuvervuilende windmolens in de Noordzee geplaats en gaat er nog meer zeeleven dood. En wij? Wij donderen nog harder de afgrond in.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *