Categorieën
Niet gecategoriseerd

13 september 2024, hoi mam, ik ben er nog…

Als eerste natuurlijk van harte gefeliciteerd mama, maak er een mooie dag van daarboven! Het waren koude dagen en nachten mam, gelukkig kan ik goed tegen de kou. Ik weet niet of je het mee krijgt daarboven mam maar tis een zooitje hier beneden. Nu had jij tijdens je leven al niet zoveel op met de mensheid in zijn algemeen, en ik denk niet dat dat beter is geworden in de, alweer bijna 10 jaar, dat je ons verlaten hebt. Maar het gaat nu wel erg hard hoor, moet je lezen wat de Poetin heeft gezegd gisteren.

“Therefore, it is not a question of allowing the Ukrainian regime to strike Russia with these weapons or not,” the president said. “It is a question of making a decision on whether NATO countries are directly participating in the military conflict or not. If this decision is made, it will mean nothing less than the direct participation of NATO countries, the United States, and European countries in the war in Ukraine.”

“And if this is so, then, bearing in mind the change in the very essence of this conflict, we will make appropriate decisions based on the threats that will be created for us.”

Ik weet niet of jullie de krant daarboven lezen maar hij heeft het over de lange afstands wapens die elensky number 5 van ons wil hebben om de Russen aan te vallen. Als de Amerikanen toestemming geven om die te gebruiken dan ziet de Poetin dat als een directe oorlogsverklaring aan zijn land door het westen. En hij vind dat hij dan het recht heeft om zijn strategie aan te passen, wat een zooitje mam!

Wie gelijk heeft? Net als altijd, niemand mam. Alles draait om geld, macht en controle, zoals altijd. Mocht het uitlopen op een nucleair conflict dan heb je een grote kans dat ik snel bij je ben mam! Als ik de Poetin was zou ik als eerste een paar bommetjes op Rotterdam en London gooien en waarom dan niet een kleintje op vliegveld Leeuwarden. Want het is druk daar! Gisteren vlogen de transportvliegtuigen af en aan. We zijn een oorlogseconomie aan het worden, triljoenen knallen we de lucht in maar de Nederlander blijft trouw zijn of haar afval scheiden. We gaan het zien, nogmaals happy birthday en wie weet tot snel🤠

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *