Categorieën
Niet gecategoriseerd

20 september 2024, een week of wat geleden zei ik tegen Linn dat er in de week van 16 september op financieel vlak wat zou gaan gebeuren.

Dat de fed de rente met 0,5% zou verlagen dat was toen nog niet in mij opgekomen. De beurzen knallen weer omhoog, er kan weer volop geleend worden. En dat terwijl de inflatie nog steeds torenhoog is. Maar dat los je op door mensen meer currency te geven, geleende valuta, dat dan weer wel.

Ik ga het geen geld meer noemen. De dollar en de euro hebben niets met geld te maken. Volgens de bundes bank gaat Duitsland een milde recessie in, hahaha, wat een bullshit.

377 Europarlementariërs stemden gisteren voor. Dat was een meerderheid. 377 ongekozen, europese zielen willen dat Amerika elensky number 5 het recht geeft om Rusland te bombarderen met lange afstands raketten. Ik moet mezelf af en toe knijpen om te geloven wat ik allemaal lees. Alles wordt systematisch kapot gemaakt maar man, man wat verpakken ze het goed. De gemiddelde Nederlander heeft echter nog niets in de gaten, ik heb het gisteren weer eens gecheckt. Maar goed, de gemiddelde Nederlander is ook alleen maar met zichzelf bezig, wat er om hem of haar heen gebeurt is van geen enkel belang. Tis zo’n rare wereld, ongelooflijk.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *