Categorieën
Niet gecategoriseerd

24 oktober 2024, ik durf al bijna een week de deur niet meer uit.

Kheb er nog niet over geschreven omdat ik me zo niet op mijn gemak voel. Vorige week ben ik mijn hoed verloren, aaaaaaaahhhhhhhhhh. Een Koertje zonder hoed is als een brommert zonder motor, als een zeilboot zonder zeil, als Sam zonder staart, ik voel me naar, verloren, kaal, eenzaam, ongelukkig en zoooooo verdrietig, maarrrrrrrrrr vandaag komt er een nieuwe hoed, eindelijk!

Ik baal wel verschrikkelijk want op mijn oude hoed zat een speldje wat ik van hele lieve mensen had gekregen. Dat speldje ben ik nu kwijt. Het was een speldje met een katharen kruis erop, voor mij erg waardevol maar weg is helaas weg. Ik ben hem verloren in het donker, op de brommert. Ben nog teruggereden, heb me rot gezocht, niet te vinden.

Een nieuw begin, een nieuwe hoed, das op zich wel leuk maar dat speldje dat blijft ontzettend jammer. Omdat ik een nieuwe, zwarte, tweedehands lammy jas op de kop heb kunnen tikken heb ik nu ook een zwarte hoed aangeschaft. Ben zo benieuwd hoe tie eruit ziet, ik koop niet zo vaak iets nieuws, spannend!

Sam herkent me bijna niet zonder hoed.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *